Offspring, The – Conspiracy Of One LP


Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: VL00552 Κατηγορίες: , , , Ετικέτες: , , , , ,


— Χαρακτηριστικά —

Label: Round Hill Records
Format: Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Reissue, 20th Anniversary Edition
Country: Europe
Released: Mar 12, 2021 ( First Release November 14, 2000 )
Genre: Rock
Style: Alternative Rock, Punk, Pop Rock
EAN: 602507484088

— Tracklist —

A1 Intro
A2 Come Out Swinging
A3 Original Prankster
A4 Want You Bad
A5 Million Miles Away
A6 Dammit, I Changed Again
A7 Living In Chaos
B1 Special Delivery
B2 One Fine Day
B3 All Along
B4 Denial, Revisited
B5 Vultures
B6 Conspiracy Of One
B7 Huck It


Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Offspring, The – Conspiracy Of One LP”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *