Opeth ‎– Orchid 2LP



Κωδικός προϊόντος: VL00372 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , , , , ,


— Χαρακτηριστικά —

Label: Candlelight Records , Spinefarm Records
Format: 2 × Vinyl, LP, Album, Reissue, Pink Marble Swirl
Country: Europe
Released: 2016 ( First Release May 1, 1995 )
Genre: Rock
Style: Progressive Metal, Death Metal, Black Metal

— Tracklist —

A1 In Mist She Was Standing
A2 Under The Weeping Moon
B1 Silhouette
B2 Forest Of October
C1 The Twilight Is My Robe
C2 Requiem
D1 The Apostle In Triumph
D2 Into The Frost Of Winter


Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Opeth ‎– Orchid 2LP”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.