Vodka Juniors – Club Riot 2LP



Κωδικός προϊόντος: VL00227 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , , , , , ,


— Χαρακτηριστικά —

Label: The Lab Records
Format: 2 × Vinyl, LP, Album,
Country: Greece
Released: Jan 2017 ( First Release February April 21, 2015 )
Genre: Rock
Style: Punk

— Tracklist —

A1 Champions
A2 Tear It Down
A3 Count On Me
A4 Walk With Me
A5 Always Question Authority
B1 Last Chance
B2 Can We Play Now
B3 Dream Fighters
B4 Disconnected
B5 Gold Cage Freedom
C1 Blood In Your Eyes
C2 No Fear
C3 Killing Me
C4 Waves
C5 Warrior Lullaby
D1 I Sing Alone
D2 Heroes
D3 We Don’t Break Down
D4 Dance To The Horizon
D5 Sound Of My Heart
D6 Escape


Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Vodka Juniors – Club Riot 2LP”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *